L`Occitane - Laventelia Provencesta


Laventelia, jota "Provencen sieluksikin" kutsutaan on käytetty vuosituhansien ajan tuomaan tuoksua kylpyyn ja vaatteisiin. L`Occitane käyttää tuotteissaan vain parasta laventeliöljyä. Tämä laventeli kasvaa yli 800 m:n korkeudessa ja sen satoa korjataan joka vuosi.

Laventeli sisältää puhdistavia, rentouttavia ja antiseptisiä ominaisuuksia, joten ei ihme, että se on myös yksi meidän perheemme suosikeista. Miehen tuoksupulloja tutkiessa huomasin, että melkein kaikki hänen suosikkituoksunsa sisältävät laventelia.


L`Occitanen Laventeli- käsirasva sisältää Shea-voita, E-vitamiinia ja rosmariiniöljyä, jotka auttavat käsiä pysymään pehmeinä. Omasta mielestäni tuoksunsa puolesta tämä sopii loistavasti myös miehille. Käsivoide on melko kevyttä ja sormenpään kokoinen nokare riittää hyvin kerralla. Imeytyy nopeasti.


Blogissani onkin tullut esille mieheni atooppinen iho. Arvaatteko millä hän pesee suihkussa käydessään ihonsa? Palasaippualla. Kyllä, kuulitte oikein. Hän on kokenut, että ne eivät kuivata hänen herkkää ihoaan yhtä paljon kuin suihkugeelit. Miehen ehdottomia suosikkeja ovat L`Occitanen Extra Gentle Soapit, joita saa monissa hurmaavissa eri tuoksuissa mm. laventeli, kaneli-appelsiini, verbana... Meillä onkin aina laatikossa pari avaamatonta saippuaa odottamassa.

Sarjan käsisaippua on pakattu kätevään pumppupulloon, se puhdistaa kädet hellävaraisesti, eikä kuivata ihoa. Tuote on riittoisaa ja siitä jää käsiin pitkäksi aikaa raikas laventelin tuoksu.

Laventeli- sarjaan kuuluu saippuoita, rasvoja, kynttilöitä, sekä tuoksupussi, jonka voi asettaa vaikka vaatekaappiin luomaan raikasta fiilistä.

Onko L`Occitanen tuotteet teille tuttuja? Mikä on suosikkinne?

Tuotteiden hinnat:

Lavender Scented Candle 150 g, 21,50 €
Lavender Hand Cream 75 ml, 17,00 €
Lavender Hand Wash 300 ml, 14,00 €
Lavender Extra Gentle Soap 100 g (ei kuvissa) 4,50 € 

Tuotteita voit tilata täältä. L`Occitane Suomen Facebook- sivut löydät täältä.

Tuotteet saatu. Yhteistyössä L`Occitane.
 1. Olen ihan rakastunut L'Occitanen verbana-käsisaippuaan, jossa on päätä huumaavan raikas tuoksu. :) Lisäksi heidän käsivoiteet on kerrassaan mahtavia.

  VastaaPoista
 2. Toi oli mun mielestä mielenkiintoinen pointti, että palasaippua voisi olla iholle ystävällisempi kuin nestemäinen saippua? Osaatko sanoa, mihin se perustuu? t. atoopikko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole hirveästi huomannut eroa palasaippuan ja nestemäisen välillä. Palasaippuat sisältävät yleensä enemmän luonnollisia öljyjä kuin nestemäiset, joten luulen, että miehen tuntema hellävaraisuus johtuu siitä.

   Poista
 3. Suihkusaippuathan sisältävät yleensä peseviä tensidejä, joita palasaippuoissa ei ole, joten se on ainakin yksi syy miksi voi tuntua hellävaraisemmalta.

  Mulla on ollut vaan L'occitanen jalkavoidetta, muuten jees, mut tuoksu tökki. Mä oon vähän haaveillut L'occitanen Cherry Blossom tuoksusta, ootko tuoksutellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa olen! (kirsikankukan ystävänä <3) Kiva, kevyt tuoksu, mutta valitettavasti ainakaan itsellä ei pysynyt kovin kauaa iholla. :(

   Poista
 4. Minun poikaystäväni pesee itsensä myös palasaippualla ja sen myötä olen itsekin innostunut niistä. Tosin mulle ei kelpaa tietenkään mitkään marketin reksonat:D Bf sanoo, että suihkusaippuasta jää "kalvo" iholle eikä hän pidä siitä tunteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta suihkugeelien aiheuttamasta kalvosta on oma mieskin valittanut! o_0 Palasaippuoissa kyllä hieman kalliimmalla hinnalla saa paljon parempaa. Itse en Rexonoihin tässä saippuatapauksessa koskisi. :p

   Poista
 5. Miten te pesette suihkussa palasaippualla? Liu'utatteko vain saippuaa iholla, vaahdotatteko ensin käsissä ja sitten vartalolle vai onnistutteko jotenkin vaahdottamaan saippuaa pesusieneen? Mulla on pesupuffi ja mietin, miten sen kanssa pystyy pesemään, jos käytössä on kiinteä saippua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja mieheni molemmat liutamme saippuaa suoraan ihoa vasten, kun pesemme palasaippualla, koska en käytä pesusientä. Pesusienen kanssa kostuttaisin sienen ja hankaisin siihen saippuan, hyvin tuo onnistui ainakin lapsuudessani. :) L`Occitanen saippuoista tulee todella pehmeä vaahto. Niissäkin on palasaippuoissa eroa. ;)

   Poista
 6. Olen se edellä mainittu mies, jolla on sitä edellä mainittua atopiaa.

  Niin, vaikka olenkin täysi noviisi näissä asioissa, niin eroja palasaippuoissa tunnistan minäkin. Ulkomailta ostetut/tuliaisiksi saadut oliiviöljypalasaippuat ovat yleensä ihan eri kamaa kuin Prisman tiiliskivet.

  Nuo L`Occitanen saippuat ovat jotakin siltä väliltä, ne ovat hyviä. Oliiviöljypalasaippuat ovat yleensä hyvin riittoisia, joten jos tuntuu että iho kuivaa, kannattaa kokeilla vähän vähempää määrää. Oma kokemukseni on, ettei niitä yleensä tarvitse juurikaan ihoon hinkata. Riittää, että kertaalleen kevyesti liu'uttaa.

  -Teemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kuulla sun mielipide tähän, Teemu. :) Tosiaan olen itse atoopikko ja jotenkin aina kuvitellut, että palasaippuat ovat jotenkin saippuaisempia ja kuivattavampia. Tosin kerran mulle suositeltiin glyseriinisaippuaa (saa ainakin Stockalta) ja se oli ihan toimivaa.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives