Kiinteytystä kasvoille


Halusin jakaa teidänkin kanssa yhden tämän hetken suosikkinaamioistani. Ihastuin tuotteeseen, kun sain sen samassa paketissa Dr. Hauschkalta Ihokuuri 03 kanssa. 

Itselläni ikää on mittarissa 36 ja maanvetovoima alkaa vääjäämättä vaikuttamaan leukaperiin, joten on aika kaivaa esiin tuotteet, joissa lukee sana kiinteyttävä. Tai ainakin minä sanon kaikelle kiinteyttävälle, kyllä kiitos.

Dr. Hauschkan Kiinteyttävä naamio onkin tarkoitettu ikääntyvälle kuivalle iholle, jonka uusiutumiskyky on heikentynyt. Tuote auttaa ihoa vahvistumaan ja elpymään. Lupaa kiinteyttä ja auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa.


Naamio on todellinen ruusupommi. Se sisältää ruusua neljässä eri muodossa: ruusuvetenä, ruusunterälehtiuutteena, ruusuvahana ja kallisarvoisena ruusuöljynä. Naamio sisältää myös rohtoyrttejä, orvokkia ja malvaa, jotka elvyttävät, kosteuttavat ja kiinteyttävä ihoa.

Voidemainen naamio levitetään kauttaaltaan kasvoille ja kaulalle, annetaan vaikutta 10-15 minuuttia, jonka jälkeen ylimääräinen naamio pyyhitään pois kostealla vanulapulla tai kasvopaperilla. Iho on tämän jälkeen todella pehmoinen, sileä ja ainakin omasta mielestäni kimmoisampi. Tuotteen tuoksu on hennon ruusuinen. 

Loistotuote käytettäväksi juuri ennen juhlameikin levitystä, jos haluat meikin pohjalle kuulaan, kosteutetun ja freesin pohjan. Jos ikää on karttunut vielä enemmän kuin minulla, voit käyttää voidetta vaikka päivittäin päiväehostuksen alusvoiteena. Nuoremmat taas voivat käyttää tätä kuuriluontoisesti, itse ainakin suosittelen lämpimästi niille kaksikymppisille joiden iho kuivuu helposti. 

Hinta n. 45 €. Jälleenmyyjät löydät täältä.

Mikä on teidän suosikkinaamionne talvi-aikaan?

Tuote saatu.


 1. Kyllä kaipaisi naamiota, joka napakoittaisi ihoa. Kävin eilen passikuvassa ja voi kauhea kuinka väsyneen ja kulahtaneen näköinen sitä on. Ja kun on vielä nuo lurppaluomet niin yleisilme on niin väsynyt ja surumielinen - tuli taas mieleen se luomileikkaus.

  Tämä naamio kiinnostaisi, mulla on Colosen (kaveri myy) kiinteyttävä tyrninaamio, joka on ihan ok, mutta en ole mitenkään rakastunut. Tykkään muutenkin enemmän voidemaisista kuin geelimäisistä naamioista, tuo Hauschka on vissiin voidemainen? Nyt oon himoinnut myös Patykan ja L'Atelier des Delices'n naamioita, kun vaan raaskisi... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, passikuvat... Kohta on käytävä itsekin uudestaan, niistä ei tule ikinä kauniita. Se valo ei tee hyvää kenenkään kasvoille. :/ Vanhentaa sen 10 vuotta välittömästi. Tosiaan voidemainen on tämä Hauschka, ei kiristä iholla vaan imeytyy ihoon ja ylimääräiset sitten pyyhitään pois. Patykan ja L`Atelierin tuotteita haluaisin itsekin testata! Ihanaa, että on viime aikoina tällaisia ylellisiä luonnonkosmetiikkamerkkejäkin...

   Poista
 2. Muakin on ihan yhtäkkiä alkanut kiinostaan kiinteyttävät jutut, vielä vuosi sitten ei niinkään.
  Tää kuulostaa hyvältä, yllättävän kallis vaan..kymppi vähempi olis sopivampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas huomaan tuon vanhemisen ihon veltustumisena en niinkään ryppyinä. Joten kiinteyttävät come to mama! Katselin, että muut Dr. Hauschkan naamiot maksaa esim. Biodellylla 34 €, jossa usein on aika edullista, mutta tätä naamiota ei valitettavasti siellä ollut.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives