Mistä haluaisit lukea?


Ajattelin kysyä teiltä hyvät lukijat, mistä aiheesta haluaisitte mahdollisesti nähdä lisää postauksia blogissani? Mitkä aiheet blogissani ovat tällä hetkellä suosikkejanne? Onko jokin aihe mistä haluaisitte lukea, mutta josta en ole vielä tänne kirjoittanut?

Itseäni kiinnostaisi kovasti mielipiteenne, joten jos sinulla on hetki aikaa, vastaathan yllä oleviin kysymyksiin kommenttilaatikkooni.

Kiitos hirmuisesti jo etukäteen!

Muistakaahan käydä myös osallistumassa Kalevala Koru-arvontaan.


 1. Tänne ainakin iskee kosmetiikkatestailut ja -arvostelut, samoin herkulliset ruokaohjeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikkatestailuja tulee varmasti, ehkä jopa enenemissä määrin. :)

   Poista
 2. Kosmetiikka yleisesti kiinnostaa (pois lukien meikit), koska kuten tiedät, olen varsin iho-ongelmainen. ;) Ja olisi kiva nähdä vähän teidän sisustusta ehkäpä. :) Ja niitä vakavampiakin aiheita luen mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ihonhoitotuotteilla "läträilijä", joten niiden arvosteluja tulee varmasti tasaisesti ja varmasti. ;) Voisihan tuollaisen sisustuspostauksenkin toteuttaa, ongelma on se, että meillä ei ole mitään sisustusta. :D

   Poista
 3. Mä luen kaikista mieluiten sinun elämästäsi. Toki kosmetiikkajutut kiinnostaa aina, mutta kovin montaa lifestyle-blogia en seuraa, ja siksi kaikenlainen tarinointi elämästäsi on kiinnostavaa ja mieleenpainuvaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämästä on pitänyt kirjoitella, mutta tuntuu, että olen niin tylsä ja mun päivät on niin tylsiä, että ei ole mitään kirjoitettavaa. :D Ehkä voisi tehdä postauksen tylsän ihmisen tylsästä päivästä. ;)

   Poista
 4. Kosmetiikkahullu tietenkin kelpuuttaa kaikki purnukkaesittelyt, mutta olisi aina välillä kiva kuulla juttuja elämästäsi ja mielipiteistäsi. Ruokaohjeista en niin välitä, koska en ole kummoinen kokki. :D

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että purnukka esittelyt kiinnostavat, koska ne eivät tule kyllä loppumaan. Erittäin mielenkiintoisia tuotteita tälläkin hetkellä testissä, joten juttua tulee vielä ulos... Elämästä olevat postauksetkin jatkuu, aina kun tuntuu, että jotain tulee mieleen. :)

   Poista
 5. Mua kiinnostaisi sellainen näitä tuotteita käytin yhden päivän aikana -tyyppinen postaus, muistaakseni Sensaisti on tehnyt sellaisen ja se oli mielestäni todella mielenkiintoinen! :)
  -JohannaL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Kiitos muistutuksesta. Itse asiassa mun on pitänyt tehdäkin sellainen, mutta aina unohtuu... Tulee varmasti vielä ennen joulua... ;)

   Poista
 6. Hajuvesipostaukset kiinnostaa AINA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne eivät varmasti lopu! Onneksi uusia tuoksuja tulee koko ajan!

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives