Kahvinen munatoti


Tekeekö mielesi pimeänä talvi- tai syysiltana jotain makeaa ja lämmintä. Suosittelen kahvisen munatotin nautittavaksi pitkän päivän jälkeen kotisohvalla nojaillen villasukat jalassa. Voit nauttia sen yksin tai kaksin, rommilla tai ilman. Muista, että tätä nauttiessa ei kaloreita lasketa!


Kahvinen munatoti
2:lle

1 rkl fariinisokeria
1 munankeltuainen
2,5 dl kuohukermaa
2,5 dl espressoa
2 kanelitankoa
4 cl tummaa rommia

Vatkaa keltuainen ja sokeri sakeaksi vaahdoksi. Kuumenna kerma melkein kiehuvaksi. Kaada sitten kuuma kerma ja kahvi munaseokseen koko ajan vatkaten.

Kaada seos mukeihin ja tiputa kanelitanko mukaan mausteeksi. 


 1. Oli aivan pakko kokeilla! Rommia ei kotoa löytynytkään, mutta nopea kelkan käännös ja konjakkia sekaan, hyvää tuli niinkin! Rommin kanssa on varmasti vielä kokeiltava, kunhan muistaa sitä kotiuttaa jossain vaiheessa! Kiittää ja niiaa hyvästä ohjeesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, harvoin kukaan tulee kommentoimaan, että on kokeillut jotain ohjetta! Itse mietin aluksi, että onko ohjeessa kerma liikaa, kun näitä tehdään yleensä täysmaitoon, mutta ei se ollut. Pyöristää kivasta alkoholin makua. :p Konjakki on toiminut varmasti!

   Poista
 2. Oi minkä ohjeen löysin ihan sattumalta! Tätä on ihan pakko kokeilla, viimeistään viikonloppuna..! ^_^ Kuulostaa älyttömän hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, ihan törkeän hyvää. :p

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives