Yankee Candle -15%!


Minulla on teille mukavia uutisia. Muistatteko, kun kirjoitin laadukkaista ja tuoksuvista Yankee Candlen- kynttilöistä? Silloin kommenttilaatikossani hieman vihjasin, että jospa kysyisin Sisustuskauppa.comista, jos saisin lukijoilleni tarjouskoodin Yankee Candlen -tuotteille. Sain nopeasti myöntävän vastauksen.

Keyword: Loven lukijat saavat kaikista normaalihintaisista Yankee Candle -tuotteista 15%:n alennuksen. Alennuksen saat liittymällä Sisustuskauppa.comin kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä tiedot tarjouksista sähköpostiisi ja ajoittain tarjolla on myös kampanjakoodeja, jotka vain kanta-asiakkaat voivat hyödyntää. Lisää kassalla koodi: KEYWORDLOVE. Alennus vähennetään automaattisesti ennen maksun suorittamista. Alennus on kertaluontoinen. Koodi on voimassa 30.11.2013 asti. 

Tilasin tällä viikolla kotiini Yankee Candlen ison purkkikynttilän Mandarin & Cranberryn. Eiköhän tästä riitä polteltavaa lokakuuksi. Sisustuskauppa.comissa on supernopeat toimitukset. Oma tilaukseni lähti saman päivän aikana. Samalla sain sähköpostiini lähetyskoodin ja jo seuraavana päivänä kynttilä oli haettavissa koodilla lähimmästä postitoimipaikasta. Tätä sanoisin hyväksi asiakaspalveluksi!

Kynttilä on ostettu itse. 1. Eiiiiii! Mä rakastan tuoksukynttilöitä ja mulla on niitä ihan tarpeeksi. Tai siis ei ole, mutta en mä saa niitä enää minnekään :P Mä kyllä luulen, että jouluksi pitää jotain talvista hankkia. Pitää ensin saada poltettua noita jo olevia.

  VastaaPoista
 2. Kiitti vaan, sinne tyhjeni tämän köyhän opiskelijan tili :D Oon jo pitkään miettinyt ostavani uusia Yankee Candle -kynttilöitä, kun tällä hetkellä jäljellä on pelkästään Orchard Pear ja pikkusen vaniljan tuoksuista, eikä oikein mitään syksyyn ja jouluun sopivaa. Täällä ei vaan kovin monessa kaupassa myydä noita, enkä oo oikeestaan sit viittinytkään pistää pennosiani "pelkkiin" kynttilöihin - kunnes törmäsin tähän postaukseen Inspirationia selaillessa :D Suurta pakettia odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Yankee Candle- tuotteita kyllä näkyy alennuksessa tosi harvoin missään... ;D Toivottavasti tuoksut korvaa lompakon tyhjentymisen! ;)

  VastaaPoista
 4. Ooh, rakastan tuoksukynttilöitä!! Olen käyttänyt enimmäkseen PartyLite-tuotteita, mutta Yankee Candleen olisi upea tutustua :) Olen juuri täällä sisustuskauppa.comissa (ihan vain katselemassa haha)...osaatko sanoa, mitä on YC:n tuoksuvaha? Sitä ei ilmeisesti polteta mitenkään?

  Kiitos tästä yhteistyöstä, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tässä jotain tietoa noista lisää, itse en ole kokeillut. http://www.yankeecandle.com/yankee-candles/wax-melts

   Pienet votiivit on kivoja, jos haluaa testata ennen isomman purkin ostoa jotain tuoksua. :)

   Poista
 5. Mä rakastan näitä kynttilöitä, mutta en pysty maksaa näistä niin paljon! :o Tai ainakin jos ostan, en malta käyttää. Kuolaan aina YouTubessa Bath & Bodyworksin ihania tuoksukynttilöitä. Jostain niitäkin sai tilattua, mutta hinnat olivat todella suolaisia… Epäreilua, kun tällaisia ei voi saada Suomeen edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä, mä polttelisin ainoastaan näitä ja Toccan kynttilöitä, jos lompakko... ;)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives