Mustaa nahkaa


Miehelläni on vaativa nenä. Todellakaan ihan jokainen vastaan tuleva tuoksu ei kelpaa. Mieheni ei ole niitä kuuluisia Axe-miehiä. Hänen taiteilijaluonteensa rakastaa estetiikkaa ja erottuvuutta. Asustaapa hänessä jopa pieni ylellisyyttä rakastava herrasmieskin.

Burberryn Brit Rhythm saapui meille maahantuojalta tulleessa paketissa, missä pääosin oli minulle testiin tarkoitettuja tuoksuja. Itse pidän kovasti Burberryn tuoksuista, niinpä tuuppasin paketin suoraan miehen käsiin ja jäin jännittyneenä odottamaan "tuomiota".


Burberryn Brit Rhythm on pakattu upean struktuuriseen mustaan lasipulloon. Sitä kuvaillaan nuorekkaaksi ja hurmaavaksi tuoksuksi. Tuoksun neninä ovat olleet Oliver Polge, Anne Flipo ja Dominique Ropion, kyllä samat kolme "kaverusta", jotka loivat myös Lancômen La Vie Est Bellen. Burberryn Brit Rhythm on ns. nahkatuoksuja puhtaimmillaan.

Alkutuoksussa katajanmarjaa, kardemummaa ja basilikaa. Sydäntuoksua hallitsevat nahka, patsuli ja styrax. Pohjatuoksu on puinen: tonkapapua, seetriä ja suitsuketta.


Alkutuoksu on mielestäni todella pehmeä ja "helppo", mutta tämän tuoksun juju onkin sydäntuoksussa. Se on upea, tumma ja seksikäs ihan kuin pullonsakin!

Mutta mitä mies ajatteli?


"Burberryn Brit Rhythm on tuoksultaan lämpimän mausteinen, nahkainen ja miellyttävän makea. Säilyy iholla pitkään ja voimakkaana tuoksuna on siis riittoisaa. Sopii täydellisesti viileän ja kylmän ajan tuoksuksi niille miehille, jotka kaipaavat tuoksuunsa maskuliinista viettelevyyttä. Mahtava tuoksu! Nousee omalla tuoksulistalleni ihan kärkijoukkoihin."

Tämän tuoksun kestosta on vielä mainittava ihan erikseen. Fragranticassa toiset valittelevat, että tuoksu ei kestä heidän iholla tuntiakaan, toiset taas sanovat erittäin pitkäkestoiseksi. Mieheni iholla tuoksu kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen kategoriaan.

Suositushinta:

Burberry Brit Rhythm EdT 30 ml 46,00 €

Pidättekö te nahkan tuoksusta?

Tuote saatu.
 1. Hmm.. mielenkiintoinen tuoksu. Kuvauksesi oli herkullinen, tähän täytyy ehdottomasti tutustua. Mieheni voisi jopa pitää tästä :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä tuoksulta :) Tarkoituksena olisi ostaa poikaystävälleni taas joku tuoksu joululahjaksi ja tässä voisi olla hyvä ehdokas. Myös Chanelin Allure Homme Sport ja DKNY Men -tuoksut ovat osottautuneet hyviksi :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, täytyypä käydä nuuskuttelemassa! :)

  VastaaPoista
 4. Rakastan nahkatuoksuja! Joskus tuhat vuotta sitten ihastuin Diorin Fahrenheitiin ja onnistuin keplottelemaan mieheni käyttämään sitä. Vie kyllä minulta jalat alta!

  Tätä tuoksua en ole nuuhkutellut. Nuottien perusteella aika arvoitus; patsuli ei lukeudu mun lemppareihin ja kardemummakin vähän arveluttaa. Jos osuu kohdalle niin ehdottomasti pakko tuoksutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Patsuli on kyllä tuoksu joka yleensä jakaa vahvasti mielipiteet! Itse pidän, mutta ei saa olla liian vahvana.

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives