Remington Shine Therapy -hiusharja


Olin viime kuussa Remingtonin järjestämässä bloggaajatilaisuudessa. Pääosassa tilaisuudessa oli Remingtonin uusi Silk Ultimate -muotoilija, jolla voit loihtia niin laineet kuin suuret tai keskikokoiset kiharat. Esim. Saara Sarvas on tehnyt muotoilijasta hyvän videon, joten ei siitä sen enempää.

Sen sijaan keskityn tässä postauksessa goodie bagista saamaani harjaan. Tehän muistatte, että harjojen vertailu on mielipuuhaani. Miten kävi Remingtonin harjan, löytyikö vihdoin voittaja kalliille, mutta kestävälle Mason Pearsonille


Remingtonin Shine Therapy -lapioharja on nimensä mukaan lapiomainen. Sen pirteän harmaa-turkoosi värimaailma on kovasti makuuni. Harja istuu hyvin käteen, mutta itse pidän enemmän ovaaleista ja hieman pienemmistä harjoista.

Shine Therapy ei kuitenkaan ole mikä tahansa harja. Sen nailonpiikit sisältävät hiusten pörrööntymistä estäviä mikrohoitoaineita, jotka vapautuvat hiuksiin muotoilun aikana.


Lapioharja on tarkoitettu litteisiin ja sileisiin kampauksiin, joten hiusten selvitysharjaksi tästä ei ole. Minusta tuntuu, että tämä olisi erinomainen harja runsaille, pörröisille, karheille ja paksuille hiuksille föönatessa, sillä omissa ohuissa, suorissa ja lasimaisissa hiuksissa en huomannut harjan hoitavia vaikutuksia.

Harjalla hintaa n. 10 €.

Paljonko te olisitte valmiita maksamaan hyvästä hiusharjasta? 1. Harja kuulostaa mielenkiintoiselta! Ostin tosin itse juuri Tangle Teezerin, joka maksoin 16 euroa ja sekin hinta kirpaisi :D mun tukka on kanssa pörröinen ja helposti takkuuntuva eli harjan vaihto tuli tarpeeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oppinut Tangle Teezeriin sen varrettomuuden takia. :D Mulla on ollut mun Mason Pearsonit kohta 10 vuotta, ei ole piikit irtoilleet. Onhan melkein 100 € harjasta aika paljon, mutta jos alkaa laskea hintaa käyttökertaa kohden 10 vuoden jälkeen niin eihän siitä paljoa jää. :p

   Poista
 2. Aloin miettimään noita mikrohoitoaineita, ei kai niitä 'erity' (en parempaakaan termiä keksinyt =D) koko harjan eliniän ajan vai miten..? Niin ja harjaahan pitää pestä, mitenköhän se vaikuttaa asiaan? Joo, oon vähän uuno tällaisten harjojen suhteen ;) Muutenhan tuo ei ole harjaksi pahan hintainen jos on hyvä omille hiuksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni ei erity koko elinikää. En nyt muista sitä kuinka paljon harjanvetoja hoitavia mikrohoitoaineita erittyy, paljon kuitenkin... Tuo pesukysymys oli erittäin hyvä! Sitä ei tainnut kukaan esittää tuolla tapahtumassakaan... Remingtonin sivuilla sanotaan, että erittää hoitavia aineita muotoilun aikana.

   Poista
 3. Ah, tällä hetkellä olisin valmis maksamaan hyvästä hiusharjasta melkeinpä mitä tahansa. Tukkani on heittäytynyt aivan mahdottomaksi - ennen niin kiiltävä, tasainen ja suora tukkani on nykyisin lähinnä pörröinen ja sähköinen takkupesäke, johon mikään ei tunnu auttavan.

  VastaaPoista
 4. no mulla on kestänyt ihan normaali markettiharja käytössä 5 vuotta ja oiskohan maksanut tuolloin mahdollisesti 5-6 euroa, tukkakin kiiltää edelleen kivasti ja on pitkä (olen 45).. Käyttäkää noita kunnon vanhoja niksejä eli kananmunaa, sitruunaa ja shampoota+hoitoainetta VÄHEMMÄN kuin kampaaja "määrää".. Sillä kampaaja on työtön jos hiuksenne voivat hyvin ilmankin.. Eikä mikään harja korjaa kemikaalien syövyttämää hiusta. Päänahasta erittyy harjatessa sitä hiuksen parasta hoitoainetta eli talia kun harjaatte ne 100 harjanvetoa pari kertaa viikossa..

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives