Trussardi My Love... Land!


Blogiani Facebookin puolella seuraavat ovatkin jo vähän aikaa tienneet, että blogiini on tulossa uusi aihepiiri: miesten tuoksut. Toivottavasti tämä osuus palvelee heitä, joilla on kotona mies- tai poikaystävä, avo- tai aviomies tai vaikkapa heitä, jotka miettivät lahjaa isälle, vaarille, veljelle...

Miesten tuoksuista tulen kertomaan tänne aivan samaan tyyliin kuin naistenkin tuoksuista. Miesten tuoksuista kertoviin postauksiin tulee mukaan joskus myös käyttäjän eli aviomieheni kommentit esitellystä tuoksusta.

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Trussardin My Land

Olin syyskuussa Helsingissä Nordic Cosmeticsin järjestämässä tuoksu-illassa. Tuoksufriikille ei tietenkään riitä, että haistelisin vain naisten tuoksuja vaan minulla on koko ajan "haku päällä" myös miesten tuoksujen osalta. Mieheni on melko nirso tuoksujen suhteen, mutta tiedän hänen makunsa ja yleensä se kohtaa minun makuni. Mieheni tuoksukaapista löytyy tuoksuja, joilla erotutaan massasta, ei sulauduta sinne.


Tuoksu-illassa ollessani Trussardin aidolla nahkalla koristeltu pullo herätti välittömästi huomioni. Kun sain tuoksun tuoksulapulla nenäni eteen, tiesin, että mieheni tulisi rakastumaan tähän erikoiseen tuoksuun. 

Erinomaisuus, vähäeleisyys, luovuus ja maltillisuus ovat sanat, jotka kuvaavat täydellisesti My Land- tuoksua. 

Elävyyttä tuoksuun tuovat bergamotti ja vihreä mandariini. Hienostunutta miehekkyyttä laventeli ja violetit kukat. Aistillisuutta tuoksuun tuovat nahka, vetiver ja tonkapapu.


My Land- tuoksun pullon on suunnitellut tunnettu arkkitehti Antonio Citterio. Pullon elegantteja ja nykyaikaisia linjoja kehystää erityinen reunus aitoa italialaista, kasvivärjättyä ja käsin viimeisteltyä nahkaa. Nahkareunuksessa on Trussardin logo sekä lause: "Genuine Leather Made in Italy", mikä varmistaa materiaalin sekä kokonaan Italiassa tehdyn käsityön aitouden.

Miehen kommentit:

Aluksi huomioni kiinnittää hieno, veistoksellinen ulkomuoto: upeasti muotoiltu pullo, jonka kylkiä koristaa nahkapäällyste.

Tuoksu itse on ylellinen, metroseksuaali. Erikoisesti se on raikas, mutta maskuliininen, samaan aikaan kuitenkin makean viettelevä. Havua ja sitrusta tai vihreää ja keltaista.

Säilyy iholla pitkään eikä missään vaiheessa muutu tunkkaiseksi. Mahtava tuoksu, jossa on syvyyttä, luonnetta ja ripaus luksusta.

Tuoksu on todella henkilökohtainen lahja ja sen ostaminen vaatii uskallusta. Ostatteko te tuoksuja lahjaksi?

Suositushinnat:

Eau de Toilette 30 ml Natural Spray 45,90 €
Eau de Toilette 50 ml Natural Spray 62,90 €
Natural Spray Deodorant 100 ml 29,90 €
Deodorant Stick 75 ml 29,90 €

Tuoksu saatu.


 1. Tuo oli kyllä todella hyvän tuoksuinen. Minä ostin miehelleni lahjaksi viime jouluna Viktor&Rolfin Spicebombin, josta mies taisi tykätä alunperin enemmän pullon muodon (kranaatti) takia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla miehen kanssa taidettu vielä nuuhkutellakaan tuota. Pullo on kyllä upea!

   Poista
 2. Onpa todellakin erittäin tyylikäs pullo. Tuohan menisi melkein sisustuselementtinä, vaikka käyttäjää tuoksulle ei olisikaan. Itse ostan tuoksuja lahjaksi silloin tällöin, mutta oikeastaan vain, jos tiedän tuoksunsaajan maun erittäin hyvin etukäteen.

  VastaaPoista
 3. Minä olen ns. tuoksufriikki ;-) ja minulle ei ole hirveästi väliä onko tuoksu virallisesti suunnattu miehille vai naisille. Minun puolestani kaikki tuoksut saisivat olla niin sanotusti unisex-merkattuja ja jokainen voisi sitten ihan vaan tuoksutellen etsiä ne omat lempparinsa ilman turhia sukupuolileimoja. Pitäisi taas aktivoitua tuon tuoksublogini kanssa, se on jäänyt ihan vallan hunningolle roikkumaan. :-P

  Rakastan nahkatuoksuja, ne pistävät minulla sukat pyörimään. ;-) My Land'ia en ole koskaan tuoksutellut mutta saattaisin tykätä juurikin nahkaisuuden takia. Pullokin on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, kun itselläkin olisi sellainen maku, että löytyisi miesten puoleltakin tuoksuja itselle! Taidan vain tykätä hieman liian kukkaisista tuoksuista, että sieltä omani löytäisin. Minusta on tosi tyylikästä, jos nainen kantaa miehen tuoksua, tiedän pari tällaista ihmistä. Muuten tässä lähiaikoina on tulossa esittely yhdestä miestuoksusta, jossa juurikin nahka on pääosassa. :) My Land voisi hyvinkin sopia makeutensa vuoksi myös naiselle...

   Poista
  2. Miehille suunnatuissa tuoksuissa on myös kukkia, mutta kai se on sitten se kaikki muu sälä siinä ympärillä mikä sen verran tehokkaasti muokkaa tuoksua "miehiseksi", että kukkaisuus vähän hukkuu sinne joukkoon. Minä olin joskus aika konservatiivinen tuoksujen suhteen ja luulin, että tykkään vain hyvin naisellisista ja hyvin kukkaisista tuoksuista enkä edes kokeillut muita, en varsinkaan mitään itämaisia tai mausteisia tuoksuja miesten tuoksuista puhumattakaan. Sitten tulin hurahtaneeksi tuoksuihin vähän pintaa syvemmältä ja nyt olen kaikkiruokainen; mikä vaan nenääni hyvältä tuoksuu niin se on hyvä riippumatta nuoteista ja suuntauksesta jne. :-)

   Poista
  3. Niinhän niissä on, esim Guccin Made To Measure on täynnä erilaisia kukkia. Muilla peitetään ne tuoksut aika hyvin, koska usein oma nenäni haistaa miesten tuoksuissa ensin niissä olevan Laventelin. Noiden itämaisten tuoksujen kanssa kävi itselleni hieman samalla tavalla, olin varma, että jos vihaan Opiumia ja Poisonia vihaan kaikkia itämaisia, olin niin väärässä. :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives