Enkeli vai Demoni?


Vanhat lukijani saattavatkin muistaa 11 tuoksumuistoa- juttuni, jossa paljastin Givenchyn Ange ou Dèmon Le Secret EdP:n olleen häämatkatuoksuni kesällä 2010. Käytin tuoksun aikoinaan loppuun ja sen jälkeen unohdin koko jutun, kunnes sain testattavakseni Ange ou Dèmon Le Secret EdT:n. Voi, mitkä muistot tulvahtivat mieleeni. Eau de Toiletessa on paljon samaa, mutta myös hyvin paljon erilaista tuoksumaailmaa kuin EdP:ssa.

Givenchyn Ange ou Dèmon- tuoksulinjaan kuuluu neljä uniikkia ja viettelevää tuoksua, joista löydät joka tilanteeseen sopivan tuoksun. Voit löytää sisältäsi enkelin ja demonin.


Alkutuoksussa kirpeitä sitruksia, sokeria ja omenaa. Tuoksun sydämessä kukkii oma suosikkini jasmiini, jota on rikastettu ruusuteellä. Pehmeässä lopputuoksussa voi aistia itämaisen patsulin ja myskin vivahteet.


Pullo on saanut inspiraationsa jalokivien maailmasta. Pullon keltainen topaasin sävy kuvastaa elämäniloa ja raikkautta. Pullon takaosan terävä leikkaus tuo mieleen jalokiven tarkan hionnan.


Itse kuvailisin tuoksua sanoilla: viettelevä, erilainen, sokerinen, kukkainen ja lämmin. Omaan nenääni alkutuoksussa yhdistyvät makeat omenat sokerilla kuorrutettuna, tämän jälkeen pääsee jasmiini ruusun kera valtaan. Pohjalla aistin pehmeän ja voimakkaan patsulin. Itse pidän tästä EdT- versiosta enemmän kuin EdP:sta, joka oli/on mielestäni hivenen sitrusmaisempi ja pohjan puutuoksut tekevät siitä raskaamman.

Tuoksun pullo on todella upea. Korkki on sen sijaan tässä hieman konstikas. Sitä ei ole kovin helppo sulkea. Sulkemisen jälkeen jää epävarmuus, sainko varmasti painettua korkin pohjaan asti kiinni. Tämä ongelma minulla oli aikoinaan myös EdP pullon kanssa. Kestävyys tuoksussa on huippuluokkaa, vielä 6 h:n jälkeen voin selkeästi aistia sen iholtani. Tämä on niitä tuoksuja, joita ei kannata annostella liikaa.

Ai niin, kumpi tämä sitten oli? Enkeli vai demoni? Itse miellän tämän enkelten tuoksuksi.

Joko olette ehtineet kokeilla tätä sokerisen makean raikasta tuoksua?

Suositushinnat:

Eau de Toilette 30 ml, 55 €
Eau de Toilette 50 ml, 75 €

Tuote saatu. 
Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives