Elegantin naisen tuoksu


Bvlgari... minusta jo tuossa sanassa on jotain tyylikästä ja ylellistä. Bvlgari kuuluukin suosikkimerkkeihini tuoksujen ihmeellisessä maailmassa. Väitän, että Bvlgarin Rose Essentielle on tähän asti paras ruusutuoksu, mitä on koskaan tehty. Se on jokaisen ruusufanin ykköshankinta!

Siirrytään kuitenkin Bvlgarin Omnia Crystalline L`eau de parfumiin. L`eau de parfumin luvataan olevan täyteläisempi, naisellisempi ja ylellisempi kuin edeltäjänsä Crystalline


Raikkaana alkutuoksuna hurmaa lootus, joka symbolisoi puhtautta. Siihen sekoittuu mehukas mandariini. Sydäntuoksussa kukkivat iiris ja vaniljainen heliotrooppi. Pohjatuoksussa lämpöä ja kermaista sävyä antavat santelipuu, Siamin bentsoiini ja myski.

Bvlgari Omnia Crystalline L`eau de parfum on tuoksu, joka tuskin ärsyttää ketään. Tuoksu toimii yhtä hyvin toimistossa tai vapaalla. Iltamenoihin itse kaipaan tuoksulta ehkä enemmän syvyyttä ja intohimoa. Tuoksun kesto on keskiluokkaa, se pysyy ihollani kuutisen tuntia.


Pullon ulkoasu johdattelee edeltäjänsä uniikkia ja tyylikästä linjaa. Tuoksun erottaa edeltäjästään kullanvärinen kuori. Crystallinen kuorihan on hopeinen. Bvlgarin Omnia-pullo voitti vuonna 2006 Accademia del Profumon myöntämän palkinnon parhaasta naisten tuoksun pullosta. Ikoninen tuoksupullo symbolisoi kahta yhteen liitettyä sormusta, ääretöntä rakkautta.

Onko Bvlgarin tuoksut teille tuttuja?

Suositushinta:

Eau de Parfum 40 ml 75 €. 1. Mä olen joitain testannut, muttei ole napannut ostopäätökseen asti. Pullo on tosi nätti, samoin kuin brändin korut - niitä mä ostaisin, jos olisi varaa! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koruihin ei ihan heti irtoa euroja... :p Ehkä tästä puuttui "se jokin", niin ei tarttunut matkaan.

   Poista
 2. Mulla ei ole itsellä (vielä) yhtään Bvlgarin tuoksua, mutta nämä kyllä houkuttaisi! Upeat pullot ja tuoksut ovat todella hienostuneita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonnu samaa mieltä, hienostunut on oikea sana kuvaamaan Bvlgarin tuoksuja. :)

   Poista
 3. Upea pullo houkuttaa kyllä tuoksuttelemaan, muuten tämä ei olekaan vielä tuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Bvlgarin tuoksuja lämpimästi, jostain syystä jotkut ajattelevat niitä "mummotuoksuina", mutta itseasiassa ne ovat kaikkea muuta. Itselleni tipahti tänään postissa ihana Bvlgarin Jasmin Noir, joka sopii talveen kuin nenä päähän, mutta siitä lisää myöhemmin. ;)

   Poista
 4. Mulle pitää aina "avata" nämä uutuustuoksut, eli kertoa mitä ne sisältää. Tämän esittelyn pohjalta pitää ehdottomasti tuoksuttaa tämä joskus sillä lootuksen ja iiriksen tuoksut kuuluvat niihin joista tykkään valtavasti "yksin".

  Tykkään siis, että arvostelet näitä uutuustuoksuja, vaikka aina meidän nenät ei kohtaakaan: Elie Saabin le parfum ei ollut yhtään mun juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotuksen tuoksu on jännä, se tuo yllättävää raikkautta yleensä tuoksuihin. Itsehän olen aika kaikkiruokainen tuoksujen suhteen, koska käytän eritilanteissa erilaisia tuoksuja, mutta on minullakin niitä ehdottomia EI-juttuja. Elie Saab on voimakas ja siksi jakaa varmasti mielipiteitä. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives