Hehkua iholle


Mielestäni kauniissa meikissä ihon pitää hehkua. Siksipä minulla on tapana käyttää meikissä aina kahta valoa ja hehkua kasvoille tuovaa tuotetta: valokynää ja valovoidetta. Kun sain tilaisuuden valita No7 itselleni kaksi tuotetta, oli aika selvää, mitkä nämä kaksi tulisivat olemaan...

No7 syntyi Iso Britanniassa jo vuonna 1935. No7 valikoimiin kuuluu laaja valikoima ihonhoitotuotteita eri ikäisille, sekä kattava valikoima värikosmetiikkaa. Kaikki No7 tuotteet ovat hypoallergeenisia sekä dermatologisesti tutkittuja. Lisäksi suurin osa värikosmetiikasta on hajusteettomia.


Ensimmäinen valitsemani tuote oli Skin Illuminator Pink- valovoide. Se lupaa antaa kasvoille säteilevää hehkua. Tuotetta neuvotaan levittämään poskipäiden yläosaan, nenäsillalle ja amorinkaarelle kasvojen kehystämiseksi. Voidaan sekoittaa meikkivoiteeseen tai käyttää sellaisenaan. 

Olen käyttänyt jo vuosia samaan tarkoitukseen Benefit High Beam- voidetta, myös Yves Rocherin Radiant Glow Fluid Foundation on ollut kovassa käytössä. Benefitin High Beam on pakattu kynsilakkapullon näköiseen pakkaukseen, josta sitä on helppo annostella pienellä sudilla pieniä määriä. Yves Rocher taas on pakattu kätevään pumppupulloon. Niinpä ensimmäisenä ihmetystä herättikin tuotteen leveä suti, miten ihmeessä tällä isolla sudilla saa tuotetta siististi esim. amorinkaarelle?

Tuotteen koostumus on aika ohutta ja sitä tulee annostellessa välittömästi liikaa. Joten päädyinkin ottamaan sudista sormella voidetta ja levittämään siitä sormin kasvoille. Suti tuntui mielestäni olevan liian suuri tuohon tarkoitukseen. Tuote tuo kasvoille todella kaunista hehkua. Kömpelö suuri suti ei vaan ole mieleeni. Lisäksi putkilon harjaspää on aina käännettävä OFF-asentoon, kun tuotetta ei käytä. Olen hieman siisteysfriikki ja tuotteen sutiosa näyttää välittömästi "tuhruiselta". Suti neuvotaan putsaamaan talouspaperiin. Melkoista tuhlausta, kun miettii miten paljon ylimääräistä voidetta jokaisella pienelläkin puristuksella tulee ja ne jäävät käyttämättä, koska käytän tuotetta vain tietyille alueille kasvoissa. Voisin hyvin kuvitella ostavani tuotetta, jos se pakattaisiin järkevämmin esim. tuubiin.


Radiant Glow Concealer- valokynä sen sijaan oli välitön hitti. Lupaa vähentää silmänympärysalueen ihon turvotusta ja tummuutta. Valoa heijastavat partikkelit kirkastavat ihoa ja tekevät virkistyneen näköiseksi. 

No7 valokynä ei ulkomuodolla koreile. Se on pakattu vaatimattoman ja yksinkertaisen näköiseen valkoiseen pakkaukseen. Hylsy on kevyt ja muovinen. Sisus sen sijaan on puhdasta kultaa. Peittävyydessään ja kirkastavuudessaan tämä vetää vertoja käyttämilleni suosikeille: YSL:n, Chanelin ja Diorin valokynille. Peittoakin löytyy tarpeeksi. Tuote levittyy hyvin, eikä kerry juonteisiin. Levityssuti voisi olla mielestäni hieman napakampi. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihana tuote ja tämä taisi tulla meikkipussiini jäädäkseen.

No7-sarjaa myy Sokokset ja Emotionit.

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista?

Tuotteiden hinnat:

Skin Illuminator Pink- valovoide 15,90 €
Radiant Glow Concealer 18,90 €

Tuotteet saatu. 1. En ole sattunut näitä kokeilemaan,mutta ihanalta kuulostavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valokynä on loistava! Valovoide olisi erinomainen, vetää vertoja Benefitille, kun vain vaihtaisivat pakkauksen kätevämpään. :)

   Poista
 2. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Sinulle on huomenna blogissani tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää... Pitää käydä kurkkaamassa. ;) Tosin ainahan minä käyn!

   Poista
 3. Ostin talvella tuon valovoiteen ja meistä ei kyllä tullut ylimpiä ystäviä, koostumus oli mielestäni vähän sellaista nuhjuista ja tuli tunne, että jos valovoiteen päälle levittää meikkivoidetta, lähtee koko komeus rullaamaan. Tyydyin siis taputtelemaan voiteen meikkipohjan päälle mutta siitäkin vähän jäi tunne, että lopputulos olisi suttuinen :( Paremmin poskipäiden korostukseen omalla kohdallani sopii esim. Lorkun valokynä, jonka koostumus on paljon mukavampi! Kaiken vielä kruunasi se, että mulla tuo on/off-systeemi jäi jumiin ja tietysti off asentoon :D Eli sinne jäivät tavarat ja toisaalta, ehkä hyvä niin :D Ja mäkin koin tuon sudin ihan liian kömpelöksi ja epähygieeniseksi, truuttasin voiteen siveltimestä kämmenselälle josta sitten sormin töpsöttelin sen poskipäille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse laitoin tuote meikkipohjan päälle. Levityksessä sulla on selkeästi ollut sama taktiikka kuin mulla. Pakkaus on kyllä todella hankala. Onkohan joku mies ollut testaamassa. :p

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives