Nuxe Men - Helppoa ja tehokasta

Tiesittekö, että miesten iho eroaa naisten ihosta monin tavoin? Miehen iho altistuu monenlaisille rasituksille kuten parranajolle. Miesten iho on usein paksumpi ja rasvaisempi. (Oman kaksilahkeisen iho taas on kaikkea muuta kuin rasvainen. Se on kuiva, lähes atooppinen.) Se sisältää enemmän kollageenejä, jotka hidastavat ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä. Stressi ja väsymyksen merkit näkyvät silti myös miehen ihossa.

Nuxe Men- sarjan tehokkuuden takana on yhdistelmä kuuden puun uutetta:

- Tammen ja valkopyökin nuput rauhoittavat.
- Santeli- ja korkkipuu korjaavat.
- Araukaria suojaa ympäristön vaikutuksilta ja vähentää solujen rasitusta.
- Apinanleipäpuu kosteuttaa tehokkaasti. Sisältää mineraaleja, vitamiineja, proteiineja ja flavonoideja.

Mieheni sai testattavakseen sarjasta neljä tuotetta. Silmänympärysvoiteen, joka sisältää mm. hyaluronihappoa, kasvikofeiinia ja E-vitamiinia. Monikäyttöisen suihkugeelin joka sopii kasvojen, vartalon ja hiusten pesuun. Kosteusvoiteen kasvoille joka lupaa kosteuttaa ja jättää iholle matan pinnan. Alumiinittoman ja alkoholittoman deodorantin, joka lupaa pitää raikkaana 24 h, ei tahmaa, eikä jätä valkoisia jälkiä.

Tämän pohjustuksen jälkeen onkin taas aika päästä mies itse vauhtiin.


Nuxe Men- sarjaa "leimaa" hyvä tuoksu. Niin deodorantti, kasvovoide kuin silmänympärysvoidekin tuoksuvat samalle, hyvältä. Tuoksu on melko voimakas, miehekäs, havuinen ja mausteinen. Ei ärsyttävä.

Deodorantti sopii hyvin sellaisellekin miehelle, jolla on vilkas aineenvaihdunta. Pitää koko päivän kainalot raikkaana, vaikka roll on -ominaisuus herättääkin minussa epäilyksiä -> välillä roll onia saa hinkuttaa pitkään, ennen kuin kainaloon saa aikaiseksi mitään. Välillä ainetta tulee sitten tulvimalla. Kaikkinensa kuitenkin hyvä tuote, jota voisin hyvin kuvitella käyttäväni enemmänkin.

Kasvorasva tuntuu levitettäessä miellyttävän pehmeältä. Se on riittoisaa, mutta "öljymäisyytensä" vuoksi ei sovi kuivalle ja atooppiselle iholle. (Jonna lisää: Kävin uteliaisuudesta kurkkaamassa sisällysluettelosta, mikä miehelleni teki tässä voiteessa öljyisen vaikutelman. Sen perusteella päädyin Vegetal Glycerinin aiheuttavan tuon tunteen.) Se ei yksinkertaisesti kosteuta tarpeeksi, eikä useampaan kertaan levittäminen tunnu auttavan asiaa. Siispä talven sijaan käyttäisin tuotetta mieluummin kesällä, kun iho ei ole niin kuiva. Tuntuma on silti iholla raikas ja siloinen.


Silmänympärysvoide on miellyttävän raikkaan tuntuinen. Ei vuodata silmiä. Viilentävä vaikutus auttanee mukavasti virkistymään vaikkapa huonosti nukutun yön jälkeen. Muita mainittavia vaikutuksia en ihollani huomannut. 

Samasta sarjasta oli myös kokeiltavana näyteputeli suihkugeeliä. Se saisi olla hivenen riittoisampaa. Hyväntuoksuinen ja mukavantuntuinen iholla.

Kaikin puolin erittäin suositeltava sarja niille, jotka eivät kärsi kovin kuivasta ihosta ja jotka pitävät vähän voimakkaammista ja laadukkaammista tuoksuista. Säilyvät markettien halppiskamoihin verrattuna pidempään iholla, hinta-laatu -suhde sarjalla on erittäin hyvä.

Tuotteita myy Suomessa Helsingin Stockmann.

Suositushinnat:

Silmänympärysvoide 15 ml, 23,40 €
Kosteusvoide kasvoille 50 ml, 26,90 €
Deodorantti 50 ml, 12,90 €
Suihkugeeli 200 ml, 11,90 €

Tuotteet saatu Nuxe Suomi.

Lähetä kommentti

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives