MF Clump Defy Volymising Mascara


Max Factorin Clump Defy mascara lupaa 200 % lisää volyymia ja 0 % paakkuja. Se lupaa, että voit harjata, harjata ja harjata saadaksesi ripsiisi haluamasi tuuheuden. Kuminen Mega Volume Anti-Clump harja estää paakkujen syntymisen.


Harja on loistava, sillä on erittäin helppo levittää väriä silmiin, eikä paakkuja muodostu. Pidän sen kaarevasta muodosta kovasti. Lisäksi harja ei ole makuuni liian suuri. Raskaiden luomien omistaja on jumboharjojen kanssa aina enemmän tai vähemmän vaikeuksissa, jos haluaa saada värin siististi ripsiin.


Mielestäni mascara antaa kivasti tuuheutta ja paksuutta ripsiin, pituutta ei niinkään. Kuvassa ripsiväriä on laitettu yksi kerros. Ripsiväriä pystyy kerrostamaan, eikä se paakkuunnu, mutta siinä kerrostuksen lomassa, valmiiksi taivutetut ripset suoristuvat.

Plussaa mascara saa siitä, että tämä on niitä harvoja, jotka eivät sotke silmänalusiani vaan pysyy siistinä useita tunteja. Silti se on helppo puhdistaa pois. Jos haet mascaralta tuuheutusta, paakkuuntumattomuutta ja hyvää kestoa niin tämä on mascara juuri sinulle. Jos taas haet pituutta ja näyttävyyttä, kannattaa ehkä kokeilla jotain muuta. Itselleni tämä on täydellinen arkikäyttöön.

Mikä on teidän suosikki ripsivärinne?

Hintaa tuotteella n. 19,90 €.

Tuote saatu blogin kautta. 1. Tällä hetkellä suosikki on Benefit They're Real tai Estée Lauderin Sumptuous Extreme. Mulla on odottamassa yksi CoverGirlin maskara avaamista, se on siis sama maskara kuin Max Factor False Lash Effect. Vähän epäilen, ettei siitä tule suosikkia, mutta you never know :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pitänyt testata tuota They`re Realia, joten varmaan sitten sitä seuraavaksi!

   Poista
 2. Tykkäsin tästä MF kovasti. Yksi hylsy on jo käytetty loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tosi tyytyväinen pysyvyyteen, kun itsellä tahtoo melkein kaikki sutata silmien aluset, tämä ei sitä tehnyt! :)

   Poista
 3. Tämä on mun nykyinen HG-ripsari! Mulla on kans samaa ongelmaa, että oikeastaan kaikki vesiliukoiset ripsarit ennemmin tai myöhemmin suttaavat luomet, varsinkin yläluomen. Harmi vaan, että tämän hinta on ihan naurettava markettiripsariksi!

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä leviää taas alaluomelle, vedenkestävät tekee samaa, ne on vain entistä vaikeampi irrottaa pois. :D Markettiripsariksi hintaa tosin aikalailla. Viime kuussa taisi olla joku tarjous, että sai kaksi MF ripsaria yhden hinnalla...

   Poista
 4. Perinteinen FLE vesiliukoisena on edelleen yksi ehdottomista suosikeistani, mutta siitä on pitkä aika kun olen sitä viimeksi käyttänyt. Tämä olisi kyllä ehdottomasti testaamisen arvoinen yksilö. Ehkäpä kokeilen kun nykyiset mascarat loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin alkuperäisestä myös kovasti, ainoa huono puoli oli hivenen heikko kesto itselläni ja se mustasi silmänaluseni, tämä ei sitä tee. Vaikka on vesiliukoinen, kestää hyvin pienen sateen, tuulen ja tuiskun. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives