Kulmat kuntoon!


Monet lukijani varmaan muistavatkin, kuinka monesti meikkipostausten yhteydessä olen kertonut meikkaavani kulmani edelleen vanhalla jo vuosia sitten lopetetun brändin Poutin kulmakynän pätkällä, koska en vain ole löytänyt tilalle mitään yhtä hyvää. Monien suosima Lumenen kynä tuotti itselleni pettymyksen, jälki ei ollut yhtä pehmeää kuin Poutilla. Niinpä aloin miettimään, onko kynä sittenkään oikea vaihtoehto, pitäisikö kokeilla jotain muuta? 

Sainkin testattavakseni laadukkaan Jane Iredalen Bitty Brow Kitin. Jane Iredalen meikit ovat puhtaita mineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia tai mineraaliöljyjä. Synteettisiä säilöntäaineita kuten barabeeneja ei ole myöskään käytetty. 

Jane Iredale-mineraalimeikkisarja esiteltiin ensimmäistä kertaa Suomessa keväällä 2003. Tiesittekö, että Jane Iredale oli Suomessa edelläkävijä listatessaan ensimmäisenä 100 % kuluttajille näkyviin tuotteiden raaka-ainelistat selityksineen? Kyse onkin laadukkaasta sarjasta, jota voi ostaa kauneusalan ammattilaisilta kautta maan.


Bitty Brow Kit on oikea tila- ja monitoimi ihme. Se sisältää värinapin, vahan, kaksi pientä viistopääsivellintä ja kierreharjan, jolla saat hyvin myös reissun päällä kulmakarvat ojennukseen. Lisänä tietenkin kannessa pieni peili. Rasia on ekologista pahvia ja sulkijana toimii magneetti. 


Tuote on täysin tuoksuton. Väri leviää kulmille pehmeästi ja jälki on luonnollista. Vahalla saa hyvin hajakarvat ojennukseen. Saatavana on kaksi sävyä Blonde ja Brunette.

Taisin vihdoin löytää korvaajan Poutin kynän tyngälle!

Millä te laitatte kulmat kuntoon?

Suositushinta 40 €. 1. Oi vitsi, kuulostaapa mielenkiintoselle! Mä oon kyllä laiska meikkaamaan kulmia, itse asiassa tällä hetkellä multa ei taida löytyä siihen edes tuotetta :) Pyrin pitämään kulmat nypittynä ja värjättynä, se riittäköön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki samassa paketissa, on kyllä näppärä keksintö! Jälki on pehmeää!

   Poista
 2. Tekisi älyttömästi mieli kokeilla Jane Iredalea, mutta en raaski tyyriiden hintojen vuoksi. Tämä on tätä mun logiikkaa taas... Törmäsin merkkiin ensimmäistä kertaa kesällä yhdessä työprojektissa, jossa päämaskeeraaja vannoi Iredalen nimeen. Varsinkin niiden meikkipohjien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beautyexpertilta saa tilattua halvemmalla. Muistaakseni tämä maksaa siellä 28€.... :) Meikkipohjia haluaisin itsekin kokeilla!

   Poista
 3. Kuulostaa näppärältä setiltä. Jane Iredale kiinnostaa sarjana muutenkin, lähinnä siis ihonhoitotuotteet.

  Mul on Lumenen kynä ollut iät ja ajat, just ostin uuden. Välillä innostun laittamaan siveltimellä, siihen mulla on Body Shopin kulmaväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuttelua hieman vaati tuo puuterimainen väri kulmakynän jälkeen, mutta kaikkeen näköjään tottuu. :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives