Tuoksutonta hoitoa ja puhtautta hiuksille


Suomalaisilla on herkkä iho, niin minullakin. Moni kosmetiikkatuote saattaa ärsyttää tai kutittaa ihoa. Tuoksuttomien tuotteiden käyttöön voi olla myös muu syy, kuten se, että et halua muiden tuoksujen sekoittavan ihanaa parfyymin tuoksuasi. Ainakin itselleni on liikaa, jos on tuoksuvaa vartalovoidetta, tuoksuvaa shampoota ja siihen vielä hajuvettä. Tuoksujen sekamelska on valmis.

KC Professional toi markkinoille herkkääkin herkemmän kotimaisen No Nothing- hiustenhoitosarjan. Tuotesarja on saanut allergia- ja astmaliiton tunnuksen. Itseasiassa se on vasta toinen kampaamotuotesarja, jolle kyseinen merkki on myönnetty. Pakkaukset ovat söpöjä, herkkiä ja leikkisiä. Ne kehottavat välttämään elämän ärsyttäviä asioita ja iloitsemaan niistä, jotka tekevät hyvää. No tress, no worries, no wrong men iskulauseet kuulostavat ainakin minusta hauskoilta. No Nothing- sarja sisältää tuotteita kuiville, värjätyille, latteille ja voimattomille hiuksille. Sarjaan kuuluu myös muotoilutuotteita.


Itse sain testattavakseni Repair- sarjan shampoon ja hoitoaineen. Sarja on tarkoitettu elottomille ja käsitellyille hiuksille. Tuotteet ovat tietenkin täysin tuoksuttomia, joka aluksi tuntui käytössä todella oudolta, niin kovasti meidät (minut) on totutettu vuosien saatossa erilaisiin tuoksuihin hiuksia pestessä. Tuotteet sisältävän UV-suojan.

Shampoo lupaa vahvistaa ja korjata elottomia hiuksia. Se sisältää hoitavia aminohappoja. Käytössä tuote on riittoisaa ja vaahtoaa hyvin. Pesee päänahkan hyvin puhtaaksi, eikä hiusten latvat tunnu pesun jälkeen liian puhtailta. Itse en tykkää narskuvista hiustenlatvoista pesun yhteydessä.

Hoitoaine lupaa vahvistaa ja korjata hiusta, sekä poistaa sähköisyyttä. Hoitoainetta riitti kahden euron kolikon suuruinen määrä pitkiin hiuksiin. Se oli helppo huuhdella pois ja hiukset olivat pesun jälkeen helpohkosti selvitettävät. Huomasin tämän auttavan sähköisyyteen, mikä talven tullen alkaa olla yhä suurempi ongelma. Hiukset jäivät puhtaan tuntuisiksi ja ilmaviksi. Silti hoidetun oloisiksi. Plussaa annan myös pakkauskoosta, 300 ml:ä on aina hieman isompi kuin normaalikoko 250 ml:ä. Pitkiin hiuksiin aineita kumminkin uppoaa aina hieman enemmän. Tuotteet ovat laadukkaita perus hiustenhoitotuotteita.

Suositushinta: 9.90 €

No Nothing -tuotteita voit tilata mm. täältä. Jälleenmyyjät omalta alueelta löydät täältä
 1. Oon tykännyt näistä puteleista tosi paljon, löytyy jo repair shampoo, volume hoitoaine, hiuksiinjätettävä suihkittava hoitoaine sekä hiuslakkaa on toinen pötkö menossa. Kaikki tosi hyviä! Tää on niin mun sarja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku muukin pitää! Itselleni tuo hajottomuus oli aluksi outoa, mutta siihen tottui. Ihanaa kun ei tullut hirveää tuoksujen sekamelskaa. :) Putelit on söpöt!

   Poista
  2. Mä en ollut ees tajunnut etteivät nuo tuoksu. :D Mua ei yleensä haittaa mikään, jossei haise pahalta. Kouluttamaton nenä nääs. :)

   Poista
 2. Vaikka mulla on vähän tuoksujen kanssa ongelmaa niin mä kans tykkään, että hiustenhoitotuotteet tuoksuu hyvälle. Mutta mun päänahka oireilee ajoittain, mm. nyt on sellainen vaihe, että kutisee herkästi sekä tulee näppyjä. Siksipä nämä voisi olla kokeilemisen arvoisia. Pullot on södet kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännä, nenä on niin koulutettu! Shampoon tarvii tuoksua hyvältä. ;) Varmasti hyvät tuotteet tuohon "kutinajaksoon". :)

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives