Eroottisesti latautunut - Narciso Rodriguez l`eau for her


Narciso Rodriguezin for Her- tuoksu täytti tänä vuonna 10 vuotta, sen kunniaksi tästä jo klassikoksi nousseesta tuoksusta ilmestyi uusi versio: Narciso Rodriguez l`eau for her. L`eaun voi luokitella vesituoksuksi, mutta se on kaikkea muuta kuin perinteinen sellainen.

Hyvästi vesituoksujen sitruunat, tervetuloa kukkaiset tuoksusävyt! Uudessa tuoksussa myski on vahvana ja aistillisena elementtinä alkuperäisen tuoksun tapaan. Myski tuokin tuoksuun eroottisen vivahteen ja latauksen.


Alkutuoksussa valloittavat jasmiini, alppiorvokki ja pioni. Sydäntuoksussa kieloa, ruusua ja lämmintä meripihkaa. Pohjatuoksussa myskiä ja patsulia.

Pullo on yksinkertaisen kaunis. Nesteen valonhohtoisuus ja läpikuultavuus tulevat esiin pehmeästi muotoillussa lasipullossa, jonka suorakulmaiset reunat kehystävät haalean vaaleanpunaista sisintä. Pehmeää ja kaunista kuin hattaraa.


Joka tytön/naisen tuoksu l`eau ei ole, joko inhoat tai rakastat sen upeaa myskisyyttä. Alkutuoksussa jasmiini on omaan nenääni erittäin vahvana elementtinä. Sen jälkeen aistin hieman hempeää ruusua. Pohjatuoksun myski säilyy iholla tuntikausia. Arvatkaapa kenen itse ajattelisin tyyliltään kantavan tätä tuoksu täydellisesti? Tilda Swintonin. Tuoksu on samaan aikaan yhtä vähäeleinen, mutta silti voimakas, ihan kuin Tilda.

Suositushinnat:

for her l`eau EdT 30 ml, n. 50 €
for her l`eau EdT 50 ml. n. 70 €

Omistatko Stockmannin kanta-asikaskortin? Saat tuoksusta tässä kuussa alennusta -20%. Jolloin esim. 50 ml:n pullon hinnaksi jää 55 €.

Miten on, tykkäättekö te myskisistä tuoksuista?  1. Nämä Narcison tuoksut on kyllä ainutlaatuisia, mutta ei jokaisen naisen tuoksuja lainkaan ;) Voisi ehkä vähän verrata Chanelin tuoksuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit naulankantaan, ei todellakaan kaikille. Itse mietin pitkään, mitä mieltä tästä olisin, mutta myskin ihanuus voitti! Itselleni Chanel on tuoksuissa vähän sellainen "mustavaate", tykkään oikeastaan vain Chance- sarjasta.

      Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives