Hauschka tehohoito


Muistatteko, kun kerroin teille pitäväni hauschkaa seuraavat 28 päivää? Tuntuu uskomattomalta, että nuo päivät ovat nyt melkein takana. Mietin, että mitenköhän tällainen kosmetiikkafriikki selviää yhden merkin tuotteilla koko kuukauden. Toisaalta olen aina pitänyt kovasti Dr. Hauschkan tuotteista, joten tämä "uhraus" ei tuntunut ollenkaan pahalta. ;) Ainoastaan parissa asiassa annoin periksi. Silmänympärysvoiteeni ja kuorinta-aineeni olivat muita kuin Dr. Hauschkan tuotteita. Vedenkestävän silmämeikin puhdistin pois Bioderman Micelle Solutionilla, mutta muuten pysyin uskollisena. 

Aamuisin pyyhin kasvoni Dr. Hauschkan Spezial kasvovedellä, jonka jälkeen lisäsin kasvoille viitisen suihkausta Ihokuuri 03:a, joka suihkutuksen jälkeen taputellaan sormin iholle. Tämän jälkeen lisäsin Dr. Hauschkan Ruusu- tai Melissa päivävoidetta. Illalla puhdistin kasvot Dr. Hauschkan Puhdistuvoiteella. Viimeistelin puhdistuksen Spezial kasvovedellä, jonka jälkeen suihkautin jälleen kasvoilleni Ihokuuri 03:a. Olen tottunut öisin käyttämään erilaisia seerumeita, joten itseäni hieman jännitti, miten iho reagoi, kun ne jäivät pois.

Parina ensimmäisenä aamuna kuurin aloituksesta kasvojen iho tuntui hieman kireältä, joten valitsin päivävoiteeksi täyteläisen Ruusuvoiteen, jota en yleensä käytä tähän aikaan vuodesta. Kiristävä tunne kuitenkin hävisi ensimmäisen viikon jälkeen täysin. Iho oli aamuisin kuulas ja hehkuva. Ihokuuri 03 ei tuoksu oikeastaan millekään ja sitä oli aivan ihana suihkutella aamuisin kasvoille. Todella hienojakoinen suihke takasi mukavan virkistävän tuntuman. Saatoinpa kiinnittää tällä pari kertaa meikkinikin.


Kerran viikossa kuorin kasvojen ihon ja käytin Dr. Hauschkan Kiinteyttävää naamiota, josta on tulossa oma juttunsa myöhemmin.

Monia kiinnostaa varmasti ne tulokset. Ihokuuri 03 lupaa rauhoittaa ja vahvistaa yliherkkää ihoa. Nämä lupaukset mielestäni täyttyivät. Omasta ihostani kuivat kohdat hävisivät. Huomasin myös, että ihoni ei reagoi yhtä ärhäkästi lämpötilan vaihteluihin. (vähemmän punoitusta). Lisäksi iho tuli kuurin aikana todella kuulaaksi. Meikki on ihana levittää sileälle iholle. Ihoni pysyi rauhallisena koko kuurin ajan, enkä saanut tästä näppyjä tai muitakaan "sivuoireita". 

Hämmästyttävää oli huomata kuinka riittoisaa suihke on. Sain kuurin aikana käytettyä pullon n. puoleen väliin (viisi suihkausta aamuin & illoin). Koska tuote säilyy avattuna 6 kk:tta ja ihokuuria suositellaan käytettäväksi neljä kertaa vuodessa, yksi pullo riittää kahteen 28 päivän kuuriin.

Itse luulen, että kuurin todelliset vaikutukset alkaisivat näkymään vasta säännöllisessä pitkäaikaisessa käytössä. Kuuri neljä kertaa vuoden aikana toteutettuna varmasti näkyy ihossa eritavalla kuin yksi. 

Dr. Hauschkan Ihokuuri on kokeilemisen arvoinen tuote! Itse aion käyttää pullon loppuun 3 kk:n päästä, kun aloitan uuden 28 päivän kuurini. Ehkäpä kerron tännekin uusia kuulumisia. 

Ihokuuri 03 hinta n. 55 €.

Miten on, pystyisittekö te sitoutumaan ja käyttämään tuotetta 28 päivää aamuin, sekä illoin?


 1. Ihonhoitofani sanoo, että tekisi varmasti tiukkaa sitoutua vain yhteen tuotteeseen... :-D Toisaalta, kyllähän hoitotuotteille pitäisi antaa aikaa vaikuttaa, eikä hyppiä tuotteiden välillä.

  Laitan Hauschkan kuurin korvan taakse, tästä olisi varmasti iloa pakkasten saapuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi-iholle ihokuuri 03 suosittelen lämpimästi, auttoi ihon punoitukseen. Nyt on jännä nähdä miten kauan vaikutukset kestävät, kun kuuri on ohi.

   Poista
 2. Kiva, että kuuri on tehnyt hyvää iholle. :) Mä voisin kyllä sitoutua yhteen sarjaan kuukaudeksi, vaikka kaikkea tykkäänkin kokeilla. Muuten tykkään, että perustuotteet (puhdistus, kasvovesi ja voide) on samasta sarjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punoituksen vähentymisen huomaa selvästi. Toivotaan, että pysyy samanlaisena kuurin loputtuakin.

   Poista
 3. Sain itsekin Hauchkan tuotteita testiin, mutta en tuota kuuria. Vähän jännittää kokeilla, koska meinasin myös käyttää vain noita hetken aikaa. Sulla ainakin ilmeisesti toimivat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvin! Itsellänihän on muutama Dr. Hauschkan suosikkituote, mitä löytyy kaapista ympäri vuoden. ;) Voi olla, että se "hetken aikaa" ei riitä. :D

   Poista
  2. Voi olla joo jos sullakin alkoi toimimaan vasta viikon päästä :) Katsotaan milloin uskallan :D

   Poista
 4. Olen maaliskuusta saakka käyttänyt samaa sarjaa ja nautin sen rutiininomaisuudesta. Ostat vain uudet purkit kun vanha tyhjenee. Oikeastaan yhdenkään tuoteryhmän kanssa ei ole ollut edes halua vaihtaa tai kokeilla jotain uutta. Ainoastaan harmittelen, että minulla on maksikoko Estee Lauderin alkoholitonta kasvovettä täysin käyttämättömänä. Enkä näillä näkymin tule sitä edes tarvitsemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ihailla! Mä olen aivan liian kokeilunhaluinen, vaikka löytäisinkin hyvän tuotteen ja varmasti palaan siihen, mutta en vaan voisi kuvitella käyttäväni sitä aina. Onhan itselläkin tiettyjä rutiineja: kaapissa pitää aina olla Dr. Haurschkan Spezial kasvovettä, saman sarjan ruusuvoidetta on oltava talvella. Kuorintoja käytän aika usein vanhoja tuttuja, mutta vain saman sarjan, ei apua! :D

   Poista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives