Vesipohjaista kuorintaa ja kosteutusta kasvoille


Sain Ihola Oy:ltä testiin muutaman V 10 Plus -tuotteen. Sarja on noussut Suomessa vuoden aikana yhdeksi puhutuimmista ihonhoitotuotesarjoista. Sarjan hypetystä ei yhtään vähentänyt se, että V 10 Plus Water Base Peeling voitti Suomen Cosmon Beauty Award- palkinnon parhaana ihonhoitotuotteena. 

Itse sain testiin kolme tuotetta: A-vitamiini seerumin (josta tulossa oma postaus), Water Base Peelingin ja Deep Sea Water Maskin.

Ihoni on varsinkin talvisin todella pintakuiva, niinpä otankin syksyn tullen käyttööni arsenaalin kosteuttavia tuotteita.


Geelimäinen V 10 Plus Okinawa Deep Sea Water Mask -kosteusnaamio on valmistettu Okinawan saarta ympäröivän syvän meren mineraalipitoisesta vedestä. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa, merilevää ja mineraaleja, jotka kosteuttavat ihoa ja lisäävät ihon elastisuutta. Ihon luvataan olevan naamion käytön jälkeen kimmoisa ja optimaalisesti kosteutettu.

Tuotetta levitetään iltaisin ohut kerros puhdistetulle iholle, myös huulten ympärille ja silmänympärysiholle. Jos mahdollista, naamion voi jättää kasvoille yön ajaksi. Voit myös antaa sen vaikuttaa 15-30 minuutin ajan. Tämän jälkeen pyyhi ylimääräinen geeli pois kostutetulla kasvopaperilla ja taputtele iho kuivaksi. Naamiota suositellaan käytettäväksi kolme kertaa viikossa tai jopa päivittäin. Tuote sopii myös erinomaisesti kosteuttamaan ihoa auringonoton jälkeen.

Geelimäinen tuote levittyy helposti kasvoille ja tuo miellyttävän raikkaan tunteen. Itse annoin naamion vaikuttaa 30 min, jonka jälkeen pyyhin sen pois. Iho oli käytön jälkeen pehmeä ja kosteutettu. Tosi kiva tuote freesaamaan ihoa, vaikka juuri ennen juhlameikkiä. Tuotteen hinta saattaa tuntua kovalta, mutta koko on on suuri: 200 ml:ä. Tuote on todella riittoisaa, joten naamiosta on iloa pitkäksi aikaa.

Suositushinta 200 ml 64 €.


Sitten päästäänkin tähän hehkutettuun ja monessakin blogissa esiteltyyn Water Base Peelingiin. Kirkas ja rakeeton kuorintageeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja akneiholle. Se poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet hellästi, mutta tehokkaasti ilman kuorivia rakeita. Kirkastaa ihoa välittömästi.

Kuorintageelin sisältämät tehoaineet reagoivat erittäin nopeasti kuolleen ihosolukon proteiinin kanssa ja poistavat tehokkaasti kuolleen solukon ihon pinnalta. Irronnut ihosolukko näkyy ja tuntuu hetken päästä geelin seassa pieninä hiutaleina.


Geeliä hierotaan puhtaalle ja kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa 5 sekunttia ja hierotaan kevyesti sormenpäillä pyörivin liikkein. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois. Huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Suositellaan käytettäväksi iltaisin 1-3 kertaa viikossa ihon tarpeesta riippuen.

Itse myönnän olleeni hieman skeptinen tämän tuotteen suhteen, vaikka olin lukenut tästä blogeista pelkkää hyvää. Yleensä pidän rakeellisista kuorinnoista, jotka tuntuvat iholla. Esim. YSL:n kemiallinen kuorinta Top Secrets ei minua aikoinaan hirveästi vakuuttanut. Water Base Peeling on todella kevyen vesimäistä ja se liukuu sujuvasti iholla. Lupaustensa mukaan melkein välittömästi iholla alkaa näkymään kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen iho on kuulas ja pehmoinen.

Suositushinta 50 ml 35 €.

V 10 Plus -sarjan mitkään tuotteet eivät sisällä parabeenejä, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä, eikä hajusteita. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja tehty Japanissa.

Jälleenmyyjät löydät täältä.

Oletteko tutustuneet V 10 Plus -tuotteisiin?
 1. Onpas hämäävää kun on samannäköiset tuubit. Tuota kuorintaa olisi kyllä kiva kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Toinen on vain neljä kertaa isompi... Harmi etten saanut itseni mielestä noista kaunista kuvaa vierekkäin, missä kokoeron olisi hyvin nähnyt.

   Poista
 2. Ostin hiljattain tuon V10 plus kuorinnan kokeiluun ja muutaman kokeilu kerran jälkeen voin sanoa pitäväni tuotteesta aikas paljon. Olen laiska kuorimaan kasovojani, mutta tämä kuorinta ainakin toistaiseksi on innostanut mut kuorimaan kasvoni uudella energialla.

  -Elken-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku muukin on pitänyt. Itse pidän kovasti myös puhtauden tunteesta iholla, jonka kuorinta jättää jälkeensä.

   Poista
 3. Mä olen päässyt kokeilemaan seerumeita, ja pidin tuhottoman paljon. Tuo kuorinta on tosiaa noussut hyvin esiin blogeissa, kutkuttaisi kyllä kokeilla. Yleensä pidän minäkin rakeellisista kuorinnoista, mutta talvella ne on turhan tujuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni testissä tosiaan A-vitamiini seerumi ja siitä tulossa pian laajempi postaus. Olen pitänyt tuotteesta! Nyt vaan pitäisi päästä testaamaan muitakin seerumeita, varsinkin ikääntyvälle iholle tarkoitetut kiinnostavat. :)

   Poista
 4. Ainoa miinus tuossa kuorinnassa on, että sitä lörähtää aina vähän liikaa. Mutta tykkäsin muuten. Nyt ostin dermalogican kuorintajauheen, ja se on kans aivan huippu.

  VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives