Vichy Dermablend Corrective Foundation


Vichyn korjaava meikkivoide on tarkoitettu herkälle ja hauraalle iholle. Sopii loistavasti myös aknesta kärsiville. Itselläni ei ole aknea, mutta halusin testata tuotetta, koska ihoni punoittaa helposti ja mietin olisiko tästä auttajaksi. Törmäsin netissä videoon, jossa käytettiin tuotetta ja vaikutuin sen peittokyvystä. 


Tuote sisältää runsaasti väripigmenttejä, sen joustava rakenne pitää voiteen paikoillaan jopa 16 h. Tekee ihon tasaiseksi ja säteileväksi. Peittävyyttä ilman vahamaista lopputulosta. Voide levittyy helposti ja liukuu hyvin iholla. Dermablend meikkivoiteen voi levittää sienellä tai sormin. Voit myös käyttää sivellintä ja levittää voidetta kohtiin, jotka kaipaavat enemmän peittoa. Itse laitan poskille ja nenänpieliin estääkseni punoituksen näkymisen. 


Tuotetta voit lisätä tarvittaessa kerrostamalla. Tuote on tuoksuton, mutta mielestäni siinä on vahva lääkemäinen haju. Se kuitenkin häviää pian levittämisen jälkeen. Sisältää suojakertoimen SPF 35. Tuote oli mieleeni, lopputulos oli tarpeeksi kuultava, mutta silti peittävä. Oma sävyni on vaalein 15 Opal, joka on nyt kesän jäljiltä juuri sopivan sävyinen, mutta talvella saattaa olla itselleni hivenen liian tumma. Valittavasti Vichy ei myy tätä jo klassikoksikin noussutta tuotetta Suomessa, mutta voit tilata sitä mm. Escentualilta, jossa tuote on tällä hetkellä kivassa tarjouksessa. 

Hintaa tuotteella n. 20 €.

Oletteko kokeilleet Dermablendia?




  1. En ole kokeillut, mutta kiinnostuin. :) Iho on edelleen niin huonossa kunnossa :(, että kunnon peittoa kaipaisi. Mä tykkään käyttää arjessa meikkipuuteria sen helppouden takia, mutta nyt tuntuu, että peittokykyä saisi olla enemmän. SPF 35 kuulostaa myös hyvältä. Kesällä ostin Lumenen CC:n, joka on ihan ok, mutta ei oikein palvele nyt, kun on näppyjä ja epätasaisuutta niin paljon. Mä käytin joskus Vichyn Normaderm meikkivoidetta, se oli hyvä.

    Pitäisiköhän tuo laittaa tilaukseen... Arvaisinkohan mäkin ottaa vaaleimman sävyn vaiko sen Nuden, täytyy funtsia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on huomattavasti enemmän peittoa (pigmenttiä) kuin Lumenen CC:ssä. Sulautuu silti kauniisti iholle, kerrostaa tätä voi huoletta, eli pahimpiin kohtiin voi tuputella sormin, siveltimellä tai sienellä paksumman kerroksen. Sulautui tosi kauniisti normaaliin meikkipohjaani.

      Poista
  2. En ole kokeillut, mutta on ollut ostoslistalla jo pitkään! Näyttää swatchattuna tosi nätille, luonnolliselle, mutta aika peittävälle (niinkuin sanoitkin). Kiitos myös tarjousvinkistä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peittävää tosiaan on, jos haluaa ohuemman kerroksen kannattaa ensin levittää voidetta vähän kämmenselälle, pyöritellä ja siitä levittää kasvoille. Escentualilla tuota tosiaan hyvässä tarjouksessa. Hieman harmittaa, että tätä klassikkoa ei jostain syystä ole Suomessa myynnissä, vaikka tuote taitaa olla Vichyn isoimpia hittejä maailmalla. :)

      Poista
  3. Harmi, kun tätä ei saa Suomesta.. Mutta täytyy ehkä silti kokeilla, kuulostaa niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Ihmettelen kovasti, koska kyseessä on maailmalla yksi Vichyn tunnetuimmista klassikoista. Sisältäisiköhän jotain ainetta, ettei saa Suomessa myydä? Toisaalta EU:ssa on samat säännöt kosmetiikan suhteen.

      Poista
    2. Vichy hakee kotisivuillaan meikkimalleja, joten kuvittelisin tämän tuotteen tulevan Suomeen. Itsekin innolla oottelen.:)

      Poista
    3. Hei, kiva, kun muistutit. Olinhan itsekin tuon meikkimallin haun nähnyt. Hakivat vielä ongelma-ihoisia, joten eiköhän se ole tätä tuotetta varten. ;)

      Poista
  4. onko toi kuinka keltapohjaista? Vitsit kun ois, nimittäin mikään punaiseen taittava ei sovi mulle:( Useimmat meikkivoiteet menee mulla niin, että kädelle levittäessä ja hetken kädellä ollessa ei niinkään nää mitään punertavuutta, mutta naamalla kolmen tunnin olon jälkeen näkeekin kivan punertavan rajan syntyneen.. en sitte tiedä onko ne meikkivoiteet reagoinu jotenki hapen tai jonku kanssa ku muuttavat väriä sillai.. mutta mites tää:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää 15 Opal on jos ei nyt ihan keltaista, niin paljon keltaiseen taittava. Saattaa olla, että syystä tai toisesta meikkivoiteet reagoivat vain noin ihosi lämmön ja ph:n kanssa. Noista, kun ei voi ikinä oikein tietää ennenkuin kokeilee.

      Poista
  5. Mulla on myös tämä, pitääkin pitkästä aikaa kaivaa esille. Unohtunut kokonaan, hups. :) Muistelisin että oli hyvä, mutta kaiken sen hehkutuksen jälkeen olisin odottanut jotain kestävämpää ja no, peittävämpää. Mutta täytyykin virkistää muistia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peittävää on, mutta ei niin peittävää, että tällä saisi oikein pahan naaman kunnolla piiloon. Jännä nähdä millaisia meikkejä malleilla on, kun tämä lanseerataan Suomen markkinoille. Punoitukseen varsin oiva apu!

      Poista
  6. Voisitko tehdä tästä toisen arvostelun missä näkyisi ennen ja jälkeen kuvat kasvoistasi, ilman tätä meikkivoidetta ja meikkivoiteen kanssa niin näkisimme miten hyvin se toimii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Varmaan ihan lähiaikoina ei ole tulossa, kun tän valon takia on tosi huono kuvata mitään meikkikuvia, eikä omassa kamerassa riitä tehot hirveän laadukkaisiin kuviin. Mutta mä luulen, että haluamasi kaltaisia esittelyjä alkaa pian näkymään pian monessakin blogissa, koska tämä ollaan ihan pian lanseeramassa myös Suomessa. Youtubesta löytyy toki myös arvosteluja tuotteesta.

      Poista
  7. Katsoin juuri Youtubesta jonkun aknenpeittovideon ja innostuin kauheesti kun hän käytti siinä Dermablendin cream stickiä jolla sai peitettyä superhyvin epätasaisuuksia. Apteekkituotteet.fissä lukikin että sarja ilmestyy ainakin sinne tämän tammikuun aikana! Huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, on sitä odotettukin! :) Stick on varmasti paksumpaa kuin tämä voide, joten sillä saa yksittäiset näpyt varmasti hyvin peittoon.

      Poista
  8. Huomasin että sarja tulee myyntiin ainakin Apteekkituotteet.fihin tammikuun aikana!

    VastaaPoista
  9. Hei,
    Tuotteet tulevat myyntiin helmikuun puolivälin aikaan vain apteekkeihin ja suurempi valikoima niitä on saatavana apteekeista, joissa ns. Vichy-keskus.

    VastaaPoista
  10. Tuotteet saapuivat tänään varastoomme ja ovat nyt myynnissä. Terveisin Teemu Apteekkituotteet.fi:stä
    www.apteekkituotteet.fi/Apteekkikosmetiikka/Vichy/Dermablend

    VastaaPoista
  11. Hei! Pakko on kommentoida. Sarja on saatavilla nyt apteekeissa suomessa. Sarjasta on tullut myös muita meikkejä :) ja hienosti kirjoitettu arvostelu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Teemu kävikin tuossa edellä kertomassa, että apteekkituotteet.fi saa näppärästi tilattua myös kotiin. :)

      Poista
  12. Osaatko sanoa kuinka vaalea sävy tuo opal on? Onko yhtä vaalea kuin esim Lumenen cc light?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni Opal on jopa vaaleampi kuin Lumenen CC Light (omistan tuon Lumenen) Opal vaan on ehkä hivenen punertavampi kuin CC on sellaista harmahtavaa.

      Poista
  13. äh, punertava ei oo sopiva :/ muuten olis ollu kiva kokeilla, kuullu nii positiivista palautetta :) kiitos!

    VastaaPoista

The kindest word in all the world is the unkind word, unsaid. ~Author Unknown

Designed by FlexyCreatives